Contact

Een Professional Organizer is een  investering in jezelf !


Dit zeggen de cliënten over mij

“Annebel heeft inzicht, is praktisch en daadkrachtig. Mijn woon- en werkplek is nu zo ingericht dat ik overal bij kan, op zo’n manier dat ik langer thuis kan blijven wonen. Alles is uitgezocht, alle overbodige ballast is verdwenen. En het klinkt misschien ongezellig, maar ik weet nu dat als ik kom te overlijden, dat mijn kinderen dan een overzichtelijke situatie hebben en niet maandenlang alles hoeven uitzoeken: dat ik ze tegen die tijd niet met mijn rommel opzadel geeft mij rust.”

José

“Mijn atelier was behoorlijk dichtgegroeid, ik had de boel laten versloffen. Ik schilderde er ook echt minder door. En daar kwam Bel als reddende engel. Soms heb je het gewoon nodig dat iemand je even op de rit zet. Ik moest even over mijn schaamte heenstappen, maar een kunstenaar moet soms geholpen worden om zijn werkruimte weer werkbaar te maken! Je scheppingsgeest gaat weer borrelen als de ruimte er weer voor komt, ik ben weer geïnspireerd en heb weer allemaal nieuwe ideeën. Ik ben er ontzettend blij mee!”

Herman
Kunstenaar

“Ik ben ZZP’er in de creatieve sector, en het lukte me maar niet een buffer op te bouwen omdat de inkomsten zo onregelmatig waren. Annebel heeft me geholpen met het in kaart brengen van mijn inkomsten en uitgavenpatroon, en zelfs bijgestaan in de keuze voor een nieuwe goedkopere auto, en door wat simpele ingrepen heb ik inmiddels een goed buffertje kunnen opbouwen en is mijn financiële situatie veel stabieler en overzichtelijker. Het was best even een investering, maar het heeft me uiteindelijk alleen maar geld opgeleverd! En geestelijke rust bovendien. Annebel is heel praktisch, warm en behulpzaam en houd je op een prettige manier een spiegel voor.

Jaqueline
ZZP'er