Tarieven

Intake gesprek 

Het kennismakingsgesprek kost € 42,50 per uur. 

Tot 20 kilometer en reistijd tot een half uur voor een retour zit hierbij inbegrepen.Is er een klik dan maken we een vervolgafspraak van minimaal drie uur. Hierbij komen dan de kosten voor het kennismakingsgesprek te vervallen. 

Standaard Tarief 

Mijn tarief bedraagt € 65,- per uur.

 Tot 20 kilometer en reistijd tot een half uur voor een retour, kleine organizing- materialen en *nazorg zijn hierbij standaard inbegrepen. De ervaring heeft mij geleerd dat de meeste werksessies 3 tot 4 uur duren. 

Extra Reiskosten

Bij langere reisafstanden en/of reistijden breng ik het uurtarief en € 0,34 cent per gereden kilometer in rekening.Google maps routeplanner is hierbij uitgangspunt voor het berekenen van de reisafstand en reistijd.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

PakketprijsCadeaubon

*Nazorg 

Drie weken na onze laatste afspraak neem ik telefonisch contact met je op om te horen of jouw doelstelling nog naar tevredenheid is of dat je nog vragen hebt en misschien dat ik je nog wat tips kan geven.Drie weken na ons telefonisch gesprek hebben wij weer contact om te kijken of wij dit kunnen afsluiten of dat er een vervolgafspraak nodig is om de puntjes op de i te zetten. 


Over mijContact