Pakketprijs

Zoals ik eerder beneoemde, als professional organizer is het de bedoeling om duidelijkheid te verschaffen en keuze stress weg te nemen. Daarom staat het in contradictie om ook hier geen tarieven te benoemen. 

Waarom doe ik dat?

Iedere hulpvraag is maatwerk waardoor de tarieven in overleg zullen zijn. Wat zou kunnen helpen is dat je met een startpakket begint, dat is duidelijk afgekardert.

Het startpakket

Is een kennismakingsgesprek met drie uur organiseren, *nazorg en tot 20 kilometer en reistijd tot een half uur voor een retour.

Na een korte kennismaking gaan we samen kijken naar de ruimtes of administratie en gaan we daadwerkelijk opruimen en structureren, zodat je zichtbaar resultaat ziet en wordt gemotiveerd om hier zelf hiermee door te gaan.

Kort maar krachtig pakket

Dan kom ik voor 1,5 uur bij je langs en gaan dan na een kort kennismakingsgesprek samen kijken waar jouw knelpunten zitten.     

Ik zal je dan een plan van aanpak en wat tips geven. Na 2 weken hebben wij telefonisch contact of je jezelf hebt kunnen motiveren door mijn adviezen of misschien nog aanvullende tips nodig hebt. Tot 20 kilometer en reistijd tot een half uur voor een retour zit erbij in


CadeaubonTarieven

*Nazorg

Drie weken na onze laatste afspraak neem ik telefonisch contact met je op om te horen of jouw doelstelling nog naar tevredenheid is of dat je nog vragen hebt en misschien dat ik je nog wat tips kan geven.Drie weken na ons telefonisch gesprek hebben wij weer contact om te kijken of wij dit kunnen afsluiten of dat er een vervolgafspraak nodig is om de puntjes op de i te zetten.

Over mijContact